Új, modern, többfunkciós ivókút létesült az Ipar úton

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória
2024.06.16. 20:12

Egy újabb lakossági igénynek tett eleget a város, mikor nemrégiben Morvay László polgármesteri megbízottat és Boncsarovszky Péter önkormányzati képviselőjelöltet a körzet bejárása során egy új kút kiépítésének igényével keresték meg a helybéliek.

Ezt követőn Győr Megyei Jogú Város polgármesterének kezdeményezésére rövid időn belül egy modern, formatervezett, kültéri, „háromszintes” ivókutat létesített a Pannon-Víz Zrt. az Ipar út 88. szám előtti játszótér szomszédságában a lakosság és kis kedvenceik igényére.

Ezt a rongálásbiztos, rozsdamentes kutat úgy tervezték, hogy a felnőttek, gyermekek egyaránt, valamint kis kedvenceik is könnyedén tudják használni. Ilyen típusú ivókutat elsőként ezen a helyen telepített a Pannon-Víz a városban.

Az antibakteriális bevonatnak köszönhetően ez a rozsdamentes acélból készült köztéri ivókút higiénikus körülményeket biztosít az ivóvíz vételezéséhez.

A három ivórésszel rendelkező kút a felnőttek és a gyermekek által használt részeken időzített nyomógombos ivókútfejjel, a kutyaitató rész pedig a padlólemezbe épített lábbal működtethető kapcsolóval van ellátva.

Az ivókút további előnye, hogy tervezésének köszönhetően ideális formájú és mennyiségű vízsugarat tud biztosítani, így egyben víztakarékos és higiénikus is.

Az új köztéri kút kiépítésével a város vezetőivel együtt a Pannon-Víz Zrt. igyekszik mindent megtenni azért, hogy ez emberek és kis kedvenceik közérzetét javítani tudja és elviselhetőbbé tegyék számukra a forró nyári napokat.

Kapcsolódó témák: #pannon-víz |