Mostantól minden győri igényelhet ingyenes 750-es emlékérmét

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2024.07.16. 13:35

Változtak a feltételek, mostantól korosztálytól függetlenül minden állandó győri lakhellyel rendelkező személy igényelhet egy példány Győr 750-es emlékérmét a rendelkezésre álló készlet erejéig.

A győri emlékérme továbbra is rendkívül népszerű, az érdeklődők számára pedig jó hír, hogy dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezésére mostantól életkori megkötés nélkül igényelhető Győr város ajándéka.

A feltételek tehát változtak, ennek értelmében minden „győri állandó lakóhellyel rendelkező személy ingyenesen juthat egy példány „750 éves Győr” elnevezésű emlékérméhez a rendelkezésre álló mennyiség erejéig.

A juttatás feltétele: regisztráció a https://gyor750erme.hu oldalon keresztül.

Azok a jogosultak akik már regisztráltak és át is vették a Győr 750 érmét, újra nem tudnak érmét igényelni. Azok a jogosultak akik már regisztráltak de nem vették át a Győr 750 érmét, választhatnak új időpontot az átvételre.

Az érmeátadókat ugyan úgy mint az elmúlt években a győri Olimpiai Sportparkban (OSP) tartják. Az első érmeátadó augusztus 29-én, délután fél négytől kezdődik majd az OSP-ben.

Kapcsolódó témák: #érmeosztás | #Győr |