Tanuljon meg vele élni! Vagy mégse?

Győr+ Fotó: Tinnitus Klinika
2024.07.18. 18:00
Hirdetés

Fülzúgással élete során mindenki találkozik hosszabb-rövidebb időre. Általában néhány perc alatt elmúlik viszont, ha megmarad főleg pár napnál tovább az igazán sok kellemetlenséget okoz. A tinnitus főleg akkor zavaró, ha csendes helyen vagyunk, ez általában az esti órákban jellemző amikor már az ember aludni szeretne és mivel nincs zaj, ami elnyomná így a beteg erősebbnek hallja, ami annyira zavarhatja, hogy már aludni sem tud...

Sajnos a friss klinikai kutatások már több, mint 200 okot azonosítottak, ami fülzúgást válthat ki, így mikor a páciens ráveszi magát, hogy szakorvoshoz forduljon számos kiváltó okot kell vizsgálni, ami időigényes és nem is mindig található meg egyértelműen a kiváltó ok. Pont az előbbiek miatt sokszor halljuk a hozzánk forduló betegektől, hogy csak annyi tanácsot kaptak, hogy „tanuljon meg vele együtt élni”. 

A Tinnitus Klinika azért jött létre, mert hiszünk abban, hogy ha nem is mindenkinek, de a túlnyomó többségnek az egyedi terápiás eszközparkunknak köszönhetően tudunk segíteni, amit az egyre növekvő sikerrátánk sem bizonyíthat jobban. Speciális vizsgálati eszközeink a győri központunkban is elérhetőek, amelyek abban segítenek, hogy megtaláljuk azt a terápiát, ami egyénre szabottan a leghatásosabb lehet. Ilyen például a speciálisan tinnitusra fokuszáló vizsgálóeszközünk, melynek segítségével képesek vagyunk megállapítani, hogy adott esetben a zajterápiás vagy maszkoló eszköz másnéven noiser (ez egy hallókészülék méretű eszköz, ami csendes környezetben egy előre beállított zajjal fedi el a fülzúgását a páciensnek) segíthet-e a páciensnek a füzúgása tartós javulásában.

Érdekes példa, hogy egy egyszerű esés is kiváltó oka lehet egy fülzúgásnak, amit manuális terapeutánk segítségével helyre tudunk hozni, vagy egy hallóidegi problémát lágylézeres kezeléssel a páciens akár otthonában is tud hatékonyan kezelni. Sajnos nem csak az idősek „kiváltsága” lehet a szervezetben fellépő különböző keringési zavar, hanem már a 30+-os korosztályt is érintheti, erre kiváló megoldás lehet egy Bemer terápia.

Klinikánkon elérhető a Magyarországon egyedülálló, fülzúgás kezelésében nagy hatékonysággal bíró BiModális Neuromodulációs eszköz, amely több száz fős klinikai teszten bizonyított Európa számos országában.

Működésünk során kétfajta sikert különítünk el, vagy megszüntetjük teljesen a fülzúgást (ez a gyakoribb) vagy az évek óta fennálló fülzúgást annyira le tudjuk „halkítani”, hogy ezáltal jelentős életminőség javulást érhetünk el. A páciens állapotváltozását folyamatosan nyomon követjük nemzetközileg elfogadott tesztek segítségével, melyek objektív képet mutatnak.

A Tinnitus Klinika elkötelezett abban, hogy csak megfelelő klinikai vizsgálatokkal alátámasztott kezelési lehetőségek legyenek elérhetőek, és a sarlatán megoldások, amik hamis reménnyel kecsegtetik a fülzúgásban szenvedőket, de semmilyen bizonyíték nincs a hatásosságukra, azokat felszámoljuk.

Hiszünk abban, hogy megfelelő szakorvosi háttérrel és számos kezelési lehetőséggel a hátunk mögött a Kardirexel együttműködve, multidiszplicinális megközelítéssel megtaláljuk mindenki számára a megfelelő kezelést.

Elérhetőségeink
tinnitusklinika.hu/kardirex-hallaspont

Győr Kardirex Egészségügyi Központ
Győr, Táncsics Mihály utca 43. I.em.124.

Telefon: +36 30 677 2899, 516-320/334 mellék
E-mail: [email protected]

Időpontfoglalás szükséges!

Rendelési idő

Páratlan héten:
Hétfő : 7:30-17:30
Kedd- szerda- csütörtök :7:30-15: 30
Péntek: 7:30-13:30

Páros héten:
Hétfő- kedd- szerda: 7:30-15:30
Csütörtök: 7:30-17:30
Pentek: 7:30-13:30

(X)

Kapcsolódó témák: #egészség | #fülzúgás | #kardirex | #Tinnitus |