Felturbózták a Fröccsnapok finisét!

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2024.07.22. 07:10

Ahogy arra számítani lehetett, kiváló hangulatban telt a tehetségkutatóval spékelt Győri Rotary Fröccsnapok, melynek vasárnapi zárónapja is remek szórakozási lehetőséget kínált a belvárosba érkezőknek. A jótékonysági rendezvény kellemes, nyári estén a Honey Jeans és RockMilady koncertjével vált teljessé.

Egy nemes ügyért összefogni mindig jó érzéssel tölti el az embert, ha pedig több fontos ügyet is támogathatunk, az külön örvendetes. Így vágtak neki a szervezők idén is a Fröccsnapoknak Győrben, egy olyan különleges esemény létrehozása volt a cél, mely tizenkilencedik alkalommal is a patronálást helyezte a fókuszba.

Rögtön a nyitónapon kiderült, hogy hagyományainkat ápolva, új értékekkel gyarapítva azokat, szórakozva is lehet kis lépésekkel nagy dolgokat megvalósítani. Márpedig a győri fesztiválokon mindig jó a hangulat, nem volt ez másként szombaton sem, ahol feltörekvő tehetségeket rocksztárok követtek a színpadon, a Republic zenekar koncertjét követően pedig a Dunakapu téren az is kiderült, kik lettek a Színpadra fel! tehetségkutató idei felfedezettjei.

Végül fantasztikus előadók turbózták fel a Fröccsnapok finisét, vasárnap a tavalyi győztes Honey Jeans, valamint a mindig maximális zenei élményt nyújtó RockMilady zárta a jótékonysággal és jókedvvel átszőtt sorozatot. Íme:

Galéria: Ács Tamás