Párizs 2024 – vasárnapi összefoglaló

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2024.07.28. 10:53

Cikkünkben a Párizsi olimpia vasárnapi napjának magyar eredményeit gyűjtjük össze. Az eredmények folyamatosan frissülnek!

Siklósi Gergely taktikus és pontos vívással könnyed győzelmet aratott vasárnap az első mérkőzésén a férfi párbajtőrözők párizsi olimpiai versenyében, ezzel nyolcaddöntőbe jutott.

Andrásfi Tibor szép győzelemmel a legjobb 16 közé jutott vasárnap férfi párbajtőrben a párizsi olimpián.

Pupp Réka kikapott a negyeddöntőben, így a vigaszágon folytatja vasárnap a párizsi olimpia cselgáncstornáján a 52 kilogrammosok között.

Koch Máté vereséget szenvedett az első mérkőzésén, így nem jutott be a nyolcaddöntőbe vasárnap a férfi párbajtőrözők párizsi olimpiai versenyében.

Pádár Nikolettet fő számában, 200 méter gyorson kizárták, Ábrahám Minna azonban a 13. helyen továbbjutott a középdöntőbe vasárnap a párizsi olimpia medencés úszóversenyeinek második napján.

Pekler Zalán a 17., Péni István pedig a 18. helyen végzett a férfi légpuska alapversenyében, így mindketten lemaradtak a döntőről vasárnap a párizsi olimpián.

Kós Hubert országos csúccsal, a legjobb idővel bejutott a középdöntőbe, Jászó Ádám viszont a 19. helyen befejezte szereplését 100 méter háton vasárnap a párizsi olimpia medencés úszóversenyein.

Pupp Réka bejutott a negyeddöntőbe a párizsi olimpia cselgáncstornáján a 52 kilogrammosok között vasárnap.

Major Veronika a nyolcadik helyen végzett vasárnap női légpisztolyban a párizsi olimpia sportlövőversenyeinek otthont adó chateauroux-i Francia Nemzeti Lőtéren.

Pongrácz Bence a nyolcaddöntőben búcsúzott a párizsi olimpia cselgáncstornáján vasárnap a 66 kilogrammosok között.

Holló Balázs és Zombori Gábor sem jutott döntőbe 400 méter vegyesen a párizsi olimpia medencés úszóversenyeinek második napján.

Jól sikerült a bemutatkozás az első vasárnapi magyar pástra lépőnek a párizsi olimpia vívóversenyén: Pásztor Flóra háromtusos győzelmet aratott a legjobb 32 között.

Mészáros Eszter a 15. helyen végzett a nők légpuska számában vasárnap a párizsi olimpián.

A magyar női kézilabda-válogatott 25-24-re legyőzte Brazíliát a párizsi olimpia vasárnapi versenynapján, a csoportkör második fordulójában.

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #olimpia | #párizs2024 |