Párizsból jelentjük

Újabb sportos nap a francia fővárosban

Venesz Klaudia
2024.08.01. 11:12

Nagy Roland kollégánk alig győz választani az igazi csemegéket kínáló sportesemények közül. Szerdán több, magyar érdekeltségű döntő is futott párhuzamosan – a Juice adásából az is kiderült, melyiket választotta.

A korábbi bejelentkezéséből már megtudtuk, hogy az uszodákba szinte lehetelen bejutni, és különben is, Győriként egy sokkal fontosabb helyen volt jelenése. Mészáros Krisztofer útját régóta követi Roli, már az EYOF-on is felfigyelt rá, nem volt kérdés hát, hogy a tornacsarnokba vezetett az útja. Krisztofer a huszonnégy legjobb tornász között, a nála idősebb és tapasztaltabb elittel állhatott hat szerhez a döntőben és a kilencedik helyen zárta a versenyt, ami lássuk be, mérhetetlenül nagy eredmény. A tornaversenyek kiemelkedő hangulata egyébként is magával ragadó, főleg úgy, hogy magyar érintettség is van. Roland elmesélte, hogy tornászunknak láthatóan jól esett a győri médiafigyelem. Roland kitért arra is, hogy a sportolók figyelik egymás teljesítményét.

Csütörtökön a magyar nagykövetségre látogat el utazó riporterünk: egy újságíróknak rendezett fogadáson találkozhat nemzetünk sportolóival, de a lányok kézilabdameccsére is tervez ellátogatni.

A Győr+ Rádió stúdiójában Bajzát Zsuzsi és Herkely Ákos fogadta Roland hívását. A Juice adása már visszahallgatható itt:

Kapcsolódó témák: #Győr+ Juice | #Győr+ Rádió | #juice | #olimpia | #párizs2024 |