A nap fotóját készítette el Szilágyi Áron

Havassy Anna Katalin Fotó: Team Hungary
2024.08.02. 22:37

Talán nincs is annál jobb érzés, amikor ennyi kiváló magyar sportolót láthatunk egy fotón! Vagyis van: ha aranyérmes és ezüsérmes srácok mosolyognak a kamerába! Szerintünk megvan a nap fotója!

Győzni mindig csodás érzés, olimpián pedig különösen. Egy sportoló életében ez a csúcsok csúcsa! A párizsi olimpián augusztus 2-án aranyérmet szerzett a férfi párbajtőrcsapat. Tettükkel ötvenként év után hoztak ismét magyar olimpiai bajnoki címet a párbajtőrözőknél. Hihetetlen teljesítmény, amelyet Siklósi Gergely, Koch Máté, Andrásfi Tibor, Nagy Dávid összeállítású válogatott hajtott végre a címvédő Japánok ellen.

A helyszínen szurkolt a fiúknak a férfi kardcsapat, akik huszonnyolc év után szereztek ismét olimpiai érmet hazánknak, hiszen Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád és Rabb Krisztián nyakába július 31-én ezüstérmet akasztottak. A kardozozók végig buzdították a párbajtőrözőket, az éremátadó után pedig nem győztek gratulálni a sporttársaknak.

Hihetetlen pillanatok voltak ezek, szem nem maradt szárazon, az egyszer biztos! S hogy ez a ennek a sportszerű, példamutató összetartásnak az emléke is fennmaradjon az utókornak, arról nem más, mint Szilágyi Áron, a kardozók világklasszisa gondoskodott.

Szerintünk meglőtte a nap fotóját:

Kapcsolódó cikkünk:
Kapcsolódó témák: #olimpia | #párizs2024 |