Párizsból jelentjük: a metrón kérték el Roland Győr+ Médiás kitűzőjét

HAK Fotó: Marcali Gábor
2024.08.08. 10:35

Ahogy azt megszokhattuk, a Győr+ Rádió Juice című reggeli műsorának műsorvezetői, Zsuzsi és Sanyi tárcsázta a párizsi olimpián tartózkodó Nagy Rolandot, akinek élménydús napja volt a tegnapi is. Részletek a hanganyagban, amely már visszahallgatható!

Az idei olimpiáról is a helyszínről tudósító Nagy Roland augusztus 7-én a helyszínen szurkolta ki a magyar férfi vízilabda válogatott győzelmét az olaszok ellen. A srácok hősies küzdelemben, Vogel Soma kapus parádéjának köszönhetően jutottak be az elődöntőbe. Roland a mixed zónában pedig annak eredt a nyomába, hogy vajon miben rejlik Vogel Soma titka? Erről korábban már közöltünk cikket.

Roland egyébként ma a kajak-kenu versenyek helyszínére, a Vaires-sur-Marne-i pályára igyekszik, hiszen augusztus 8-án már biztos döntőt úsznak a magyarok: 13.40-kor kezdődik a Női K-4 500 méteres döntője, amelyben Pupp Noémi, Fojt Sára, Csipes Tamara és Gazsó Alida Dóra lapátol majd az éremért. Még több döntős magyarra is van kilátás, az ő sorsuk majd a mai előfutamokon és középfutamokon derül ki.

Minden olimpián nagyon kelendők a különféle ajándéktárgyak, ezekről Roland egy videós beszámolóval készült korábban. Ahogy mesélte, az idei olimpia emléktárgyai kifejezetten ízlésesek, mentesek a giccstől, ötletesen lényegretörők. Az árak nem a legbarátságosabbak, de szépen fogynak a termékek.

A kitűző-csere azonban nem zajlik olyan lázasan mint Rióban vagy Tokióban, de azért néhány Győr+ Médiás PIN-t már elkértek Rolandtól, s cserébe ő is kapott kitűzőket. Többnyire a metrón találkozni PIN-vadászokkal, az egyikük pedig még rá is keresett a Győr+ Média felületén Rolandra, így a nevén szólítva kérte el az emléket. Kedves pillanatai ezek is az olimpiának, nekünk pedig különösen fontosak…

Szóval ezekről mind-mind mesélt Roland a Juice ma reggeli adásában, érdemes visszahallgatni!