Győr-Szol Zrt. ünnepi információk

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2024.08.14. 19:08

Mutatjuk a Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálatának, valamint a vásárcsarnok, a sportingatlanok és a köztemetők augusztus 19-re és 20-ra vonatkozó ünnepi nyitvatartási rendjét.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő: 

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

Augusztus 19-én, hétfőn, és augusztus 20-án, kedden a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai, Jókai utcai és az ETO Park első emeletén lévő ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás:

Augusztus 19-én, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a következő időszakokban lesznek díjkötelesek:

I-es övezet: 8 óra és 18 óra között
II-es övezet: 8 óra és 14 óra között
III-as övezet: díjmentes
Egyetemi parkolók: 8 óra és 14 óra között

Augusztus 20-án kedden Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. 

A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok, a Dr. Petz Lajos és a Kodály parkolóházban, a Dunakapu mélygarázsban, valamint a Fürdő téri parkolóban augusztus 19-én, hétfőn és augusztus 20-án, kedden egyaránt a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri vásárcsarnok augusztus 18-án vasárnap, augusztus 19-én, hétfőn és augusztus 20-án, kedden zárva tart.

Sportingatlanok:

A Barátság Sportpark augusztus 19-én, hétfőn a megszokott nyitva tartási rend szerint működik, valamennyi szolgáltatás elérhető. Augusztus 20-án, kedden a Barátság Sportpark korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák nyitva, a kiszolgáló létesítmények zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

A Bercsényi ligetben augusztus 19-én, hétfőn a pályák a megszokott nyitva tartási rend szerint működnek, valamennyi szolgáltatás elérhető. Augusztus 20-án, kedden a Bercsényi ligetben a fitnesspark, illetve a sportpályák zárva tartanak.

Köztemetők:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.