Csövi teknős iskolába megy!

Borsi Viktória Fotó: Pannon-Víz Zrt.
2024.08.18. 17:47

Csövi teknős, a Pannon-Víz Zrt. népszerű kabalafigurája szeptemberben iskolába megy, ezért egy kis játékra invitál mindenkit! A játék során iskolakezdő csomagunkat Csövi plüssfiguránkkal együtt most bárki hazaviheti, illetve beülhet vele akár az iskolapadba is!

A játékban való részvételhez küldje el az Ön nevét, a Pannon-Víz Zrt.-nél nyilvántartott felhasználó azonosítószámát és az igaz állítások betűjelét a [email protected] e-mail-címre augusztus 25. éjfélig! A megfelelő választ beküldők között két iskolakezdő ajándékcsomagot sorsolunk ki, amely plüsskabalánkat is tartalmazza. A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük, illetve weboldalunkon közzétesszük. A nyereményjáték szabályzata és az adatkezelési tájékoztató elérhető a www.pannon-viz.hu internetes oldalon.

JÁTÉK:

Melyek igazak az alábbi állítások közül?

A. Az iskolában és tanulás közben is fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása, mivel a mentális teljesítményt erősen befolyásolja hidratáltsági állapotunk. Azzal, hogy biztosítjuk szervezetünk megfelelő vízellátását, csökkenthetjük a fejfájás, a fáradtság, valamint a koncentrációs problémák kialakulásának veszélyét, így növelhetjük a tanulás hatékonyságát!

B. Nem fontos a megfelelő mennyiségű ivóvíz fogyasztása a diákok számára, mivel nincs nagy jelentősége szervezetükre.

C. A csapvíz a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer, így bátran fogyasztható és egyben környezetbarát megoldás! Jó, ha a diákoknál mindig van egy kulacs, amit bármikor újratölthetnek csapvízzel.

Szöveg és forrás: Borsi Viktória, Pannon-Víz Zrt.