Győri rendőrség

Egy nap alatt három ittas vezető

Fotó: Police.hu
Police.hu
2019.12.23. 17:05

Egy nap alatt három olyan járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a győri járőrök, akiknél az alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

A 82-es számú főúton, Ravazdon közlekedett egy gépjármű vezetője 2019. december 22-én 20 óra 22 perckor. Haladása során nem vette észre az út melletti egyik ingatlanba éppen akkor hátramenetben beálló autót, így nekiütközött. A vétkes sofőr gépkocsijában utazó három utas megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A járművezetővel szemben a rendőrök a helyszínen alkohol-, majd később a kórházban drogtesztet is alkalmaztak, esetében mindkét eszköz pozitív értéket mutatott.

Győrben, a Rónay Jácint út irányából, a Széchenyi István Egyetem felé közlekedett egy járművezető ugyanazon a napon 21 órakor. A Kálóczy tér és a Jedlik híd lábánál lévő körforgalomban, jobbra kanyarodása során elvesztette uralmát a járműve irányítása felett, majd a terelőszigetre felhajtva egy közúti jelzőtáblának ütközött. A helyszínen a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszteres ellenőrzés szintén pozitív értéket mutatott.

A rendőrök – 2019. december 23-án 00 óra 30 perckor – a Szérűskert utca 13. szám előtti útszakaszon ellenőrizték egy gépkocsi vezetőjét. Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter ebben az esetben is pozitív értéket jelzett, ezért őt a járőrök elfogták és további mintavételre a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |