Baleset a benzinkútnál és a Galgóczi utcában

Győr+ Illusztráció: police.hu
2024.08.22. 18:35

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk vagy a telefonszámot hátra hagyó személy jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Augusztus 15-én 3 óra és 13 óra között az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a 119-es kilométerszelvényben lévő Arrabona pihenőhely töltőállomása melletti szervizúton ismeretlen személy közlekedett járműével. A sofőr a manővere során feltehetően figyelmetlenség miatt neki ütközött a szervizút bal oldalán parkoló Mercedes Actros vonattóból és félpótkocsiból álló járműszerelvény jobb elejének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Augusztus 12-én 11 óra és 13 óra között Győrben, Galgóczi Erzsébet utca 21. szám előtt ismeretlen személy a feltételezhetően hátramenetben közlekedett a gépjárműjével. A sofőr haladása során a manővert nem a tőle várható körültekintéssel hajtotta végre, és a gépkocsija hátsó részével az ott várakozó Ford típusú személygépkocsi bal elejének neki ütközött.  A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk vagy a telefonszámot hátra hagyó személy jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás |