Gasztronómiai kalandozások a négy karika világában

Győr+ Fotó: AUDI Hungária
2024.08.27. 16:24

Éppen 20 éve történt, hogy az AUDI Hungária akkori igazgatója, Thomas Faustmann egy olyan munkatársi rendezvényt szeretett volna útjára indítani, amin mindenki jól érzi magát. Az idő távlatából bebizonyosodott, hogy jól döntött, amikor – magyar kollégái tanácsát megfogadva – futóverseny helyett a főzőnap mellett tette le a voksát… mert főzni és főleg enni-inni, nos, azt valóban mindenki szeret.

Augusztus utolsó hétvégéjén futócipő helyett immár 20 éve fakanalat ragad az Audi Hungaria, és a Főzőnapon hat fős csapatokat alkotva bizonyítja, hogy nem csak enni-inni szeret, de a motor- és autógyártás mellett főzni is tud.

A már jól ismert „gulyás”, „pörkölt”, illetve „halételek” versenyszámok idén a „helyi alapanyagok” kategóriával bővültek, és a bogrács mellett grillrácson is megmutathatták főzőtudományukat a csapatok, ahol a csapatonként három Audis kolléga mellett szívesen láttak családtagokat, barátokat is.

A családi napnak is beillő rendezvényt ragyogó napsütés, nyári meleg, kiváló szervezés és remek kiegészítő programok kísérték, ahol hamar ismerős hangot hallhattak azok, akik az AUDI ETO kézilabdás lányainak szurkolnak. Szabó Tamás, a klub nemzetközi igazgatója, egyben spíkere állt ugyanis a mikrofon mögött, aki információival ezúttal nem az Audi Aréna Győr szurkolótáborát, hanem a Pipacs melletti területen a 81 nevezett csapat tagjait, támogató családtagjait, barátait tájékoztatta, nomeg szórakoztatta, hiszen Tomi sziporkázó poénjait mindig öröm hallgatni.

A Szabó Tamással, valamint a zsűri szerepét vállaló Nagy Eszter kreatív séffel készült interjú a vállalat weboldalán elérhető!

Kapcsolódó témák: #Audi Hungaria | #családi nap | #Győr |