Utánpótlás kick-box világbajnokság

Magyar érmek kick-box formagyakorlatban

MTI Fotó: Tóth Péter / Sportfotóth
2024.08.28. 07:35

A második versenynapon két arany-, három ezüst- és négy bronzérmet gyűjtöttek a magyar fiatalok a budapesti utánpótlás kick-box világbajnokságon.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint kadet 2-es korosztályban világbajnok lett a Hegedűs Mátyás, Kakas Hunor duó kreatív formagyakorlatban, valamint gyerek korcsoportban a Szemenyei Máté, Nas Míra, Szépe Emett trió. A kadet 2-es mezőnyben dobogóra állhatott Pataki Aida és Halmágyi Nikolett, miután másodikként zárt, akárcsak Kakas Nóra és Kalmár Szófi kadet 1-ben. Egyéniben a kreatív formagyakorlat fegyveres versenyben Tar Kriszta szerzett ezüstérmet.

A junior mezőnyben az Udvarhelyi Fanni, Udvarhelyi Lia, Czirják Tamara trió bronzérmet szerzett a kreatív csapat formagyakorlat kategóriában, és harmadik lett Dorner Réka (junior, fegyveres), Czirják Tamara (kadet 1, fegyveres) és Nas Míra (gyerek, fegyveres) is.

Hétfőn egy bronzzal kezdtek a magyarok.

A BOK Csarnokban a sportág hét szakágának – pointfighting, light-contact, kick-light, formagyakorlat, full-contact, low-kick és K1 – versenyszámai három korosztályban – gyermek, kadet és junior – zajlanak.

Fotó: Tóth Péter / Sportfotóth

Kapcsolódó témák: #kick-box |