Külföldi hírek összehozták Lang Ádámot az ETO-val

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2024.08.28. 07:40

Ciprusi sajtóhírek szerint az ETO szeretné hazacsábítani a magyar játékost. Lang menedzsere szerint valóban vannak érdeklődések, de nem a győriek részéről. – írja a csakfoci.hu.

Frissítés:

A játékos menedzsere, Illés Zoltán a Nemzeti Sportnak megerősítette, hogy három NB I-es is csapat is érdeklődik Lang iránt, ám állítása szerint ezek között nincs ott a győri klub. Emellett úgy látja, kevés az esély a klubváltásra, hiszen már csak néhány nap van az átigazolási időszakból.

Lang számára már csak azért is lenne fontos a folyamatos játéklehetőség, mert Marco Rossi szövetségi kapitány is kijelentette, hogy nem követi el újra azt a hibát, hogy olyan játékosokat is meghív a válogatottba, akik nem játszanak rendszeresen.

Végül Lang Ádám nem is került be a válogatott mostani keretébe. Az ETO pedig épp tegnap jelentette be Filip Kaša egyéves szerződését, aki szintén középhátvéd, csakúgy, mint Lang. .  

Korábbi hírek:

Egyelőre nem indul jól Lang Ádám 2024/25-ös szezonja, a magyar válogatott játékos a most futó idényben mindössze 9 percet kapott az 5 KL-selejtezőn, míg a ciprusi bajnokság nyitófordulójában 2 percre állt be.

A helyi sajtóban kedd reggel már arról szóltak a hírek, hogy a középhátvéd távozhat az Omonia Nicosiától és könnyen lehet, hogy visszatér az NB I-be, miután a match.cy Magyarországról származó információja szerint Langot szemelte ki magának a sereghajtó ETO FC Győr.

A 31 éves játékos számára nem lenne ismeretlen az ETO, hiszen 2012 és 2015 között 64 alkalommal lépett pályára a klub színeiben és tagja volt a 2012/13-as bajnokcsapatnak is. A veszprémi nevelésű labdarúgó Magyarországon megfordult még a Vidiben, míg légiósként játszott a Dijon, a Nancy és a CFR Cluj együttesében is.

Forrás: csakfoci.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #magyar válogatott |