Isten éltesse: Vincze Ottó 50 éves!

Venesz Klaudia Fotó: O. Jakócs Péter
2024.08.29. 14:51

Habár Vincze Ottó nevét leginkább a Fradival lehet összekötni, a sportoló éppen annyira győri is. A futballista 1974. augusztus 29-én született Ózdon, ma ünnepli ötvenedik születésnapját.

Vincze Ottó nemcsak Görbicz Anita férje, hanem sportkarrierje okán önálló entitás is. Pályafutását az Ózdi Kohász SE-nél kezdte, majd a Ferencvárosi TC folytatta a nevelését. Játszott a svájci FC Sion ificsapatában, majd hazatérése után a Vasas színeiben kapott bemutatkozási lehetőséget. Az FTC-nél töltött éveiben vált ismertté, felfelé ívelő karrierjének jelentős állomása volt a sasok csapata. Játszott Németországban, majd a ZTE csapatánál töltött ellentmondásos évei után a Győri ETO-hoz igazolt.

Elvállalta a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó-szövetség menedzseri teendőit. Az egykori középpályás manapság családapaként és vállalkozóként éli mindennapjait. A BL-t is megjárt sportoló korábban úgy nyilatkozott, hogy úgy véli, elégedett lehet az életével, hiszen egy lakótelepi lakásból indulva igazán szép és teljes pályafutása volt labdarúgóként.

Vincze Ottó korábban stúdiónkban is járt, a Spíler korábbi adása megtekinthető itt:

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #sport | #születésnap |