Diósgyőrben az ETO-s hölgyek is!

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.08.30. 18:44

Érdekes sporttörténeti eseményre kerül sor szombaton Miskolcon, hiszen az ETO FC Győr élvonalbeli férfi és női labdarúgócsapata is a Diósgyőr vendégeként lép pályára, ráadásul mindkét mérkőzésről élő közvetítés lesz.

A DVTK-ETO női találkozóra 16 órakor kerül sor (MLSZ YouTube csatorna), míg a DVTK-ETO férfimérkőzés 20 órakor kezdődik (M4 Sport TV).

Az ETO FC női együttese az első fordulóban magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a Soroksár ellen, így három pontot begyűjtve kezdte az idei bajnokságot. A győri csapat most természetesen idegenben is folytatni kívánja a pontgyűjtést, ám nem lesz könnyű dolga, ugyanis a nyáron kissé átalakult DVTK, minőségi idegenlégiósokkal erősítette meg keretét. A hazai csapat mellett, várhatóan a nagy meleg is ellenfele lesz a zöld-fehéreknek, akiknek a soraiból továbbra is jónéhányan hiányozni fognak. 

A Diósgyőr a rajton, bár sokáig vezetett, 3-1-re kikapott a Puskás Akadémiától, igaz, a végén, a kiállítások miatt, kettős emberhátrányban játszott. A két nagy múltú vidéki klub női csapatainak mérkőzése izgalmas, küzdelmes csatának ígérkezik.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |