Meccs Miskolcon: íme néhány fontos információ a vendégszurkolóknak!

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.08.31. 08:28

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a DVTK hazai pályán játszik az ETO FC Győr ellen, szombaton este 20 órától. A Miskolci Rendőrkapitányság a vendégszurkolók részére tájékoztatást adott ki.

Mint azt közleményükben írják: a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérik a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A stadion kapuit szombaton 19.00 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A közúton érkező győri szurkolók figyelmét ugyanakkor felhívja arra is a rendőrség, hogy a mérkőzésre történő érkezés megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik.

Azon szurkolók, akik rendőri felvezetés keretében kívánnak eljutni a stadionig, a mérkőzés napján 18.30 és 19.00 óra között kell gyülekezniük a rendőrség által felállított gyülekezési ponton. Rendőri felvezetéssel a konvoj legkésőbb 19.05 órakor indul, hogy a drukkerek a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.

Azon vendégszurkolók, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést, egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelíthetik meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtó – Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – Vendég utca – DVTK Stadion.