Belga csapat algír csatára érkezett kölcsönbe az ETO-hoz

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.09.03. 20:27

A belga R Charleroi SC csapatától kölcsönbe érkezik a következő idényre Nadhir Benbouali, algériai válogatott csatár. A 24 éves, 1,90 méter magas támadó jelentős erősítést jelent a győri csapat számára.

Nadhir Benbouali karrierje során bizonyított hazájában, Algériában, ahol a Paradou AC színeiben 64 mérkőzésen lépett pályára, és ezeken 23 gólt szerzett, valamint 10 gólpasszt is kiosztott. Sikeres algériai szereplése után Belgiumba igazolt, ahol a R. Charleroi SC csapatánál folytatta pályafutását, és felkeltette a nemzetközi figyelmet is.

A fiatal csatár most kölcsönben nálunk folytatja pályafutását, ahol célja, hogy gyorsaságával, technikai tudásával és gólérzékenységével hozzájáruljon a csapat sikereihez a következő szezonban – írja az eto.hu.

A vezetőség nagy reményeket fűz a támadóhoz, a sportigazgató bízik benne, hogy góljai sok pontot hoznak majd a csapatnak.

– Boldogok vagyunk, hogy egy olyan tehetséges játékost sikerült megszereznünk az utolsó pillanatban, mint Nadhir. A belga élvonalban már bizonyította tehetségét, fejlődését nálunk szeretné folytatni, velünk akar sikereket elérni. Mivel egy vérbeli csatárról beszélünk, sok gólt és gólpasszt várunk tőle – mondta Steven Vanharen.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr |