Összművészeti alkotás szereplői a Mélyvízben

Herkely Ákos Fotó: Győr+ TV
2024.09.04. 10:21

Összművészeti alkotás szereplői úsztak Herkelyvel kedden este a Mélyvízben. Czifrik Balázs „Ez most az ősz?” című írására épülve Vértes Kornél zenél, Czifrik Lilla pedig filmet állít össze szombaton, szeptember 7-én a Generációk Művelődési Házában 18 órai kezdéssel.

Ez a három művészeti ág hol egyszerre, hol külön-külön nyilvánul majd meg. Az előadást kevés próba előzte meg, a spontaneitás a negyedik alkotó. Biztosan lesz olyan, ami csak ott először és utoljára lesz megélhető.

Vértes Kornél loopolt zenével mindenféle hangszeren, de elsősorban elektromos hegedűn játszik különböző formációkban, állandó együttese a Larimar DreamFields zenekar.

Czifrik Lilla szabad bölcsészként végzett film és esztétikára szakosodva, utána a filmrendezés felé fordult. Jelenleg az SZFE dokumentum filmrendező mesterszakának frissen felvett hallgatója.

Czifrik Balázs hosszú írói hallgatás után ismét ír, dolgozik, Vértes Kornéllal egy baráti összejövetelen művészkedték össze magukat. Czifrik Lilla hozta be azt a pluszt, ami még hiányzott az interjúban elmondottak alapján. 2023 decemberében kipróbálták zárt körben, mit tudnak így hármasban, és úgy tűnt, működött. A belépés ingyenes.