Jubileumi Gálaműsorral érkezik Győrbe a Magyar Nemzeti Cirkusz


2024-09-11 - 2024-09-15
Hirdetés
Vadonatúj nemzetközi előadás.
Hirdetés

Győr – Marcalváros, szeptember 11 – 15. 

Hétköznap 18 óra
Szombat 15 óra és 18 óra
Vasárnap 11 óra és 15 óra 

Bővebb információ: www.magyarnemzeticirkusz.hu 

Társulatuk a Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál és a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-, Ezüst-, és Bronz-díjas produkcióival indul országos turnéra és ünnepli 30 éves fennállását. A cirkuszvilág legnagyobb sztárjainak lélegzetelállító produkciói már önmagukban is felejthetetlen élményt nyújtanak, ám mi összegyűjtöttük őket egy több mint 2 órás világszínvonalú gálaműsorba. Egy igazi cirkuszi szupershow elengedhetetlen eleme az élőzene, így a hamisítatlan cirkuszi hangulatért idén is a Nemzeti Cirkusz zenekara felel.

A Richter család nevével fémjelzett társulat immár 3 évtizede garancia a minőségi szórakozásra és a magas színvonalú cirkuszi előadásra. Az Ifj. Richter József által vezetett Magyar Nemzeti Cirkusz az elmúlt 30 szezon alatt Európa egyik legelismertebb és legszínvonalasabb utazócirkuszává vált. Ezt igazolja, hogy a cirkuszunk alapítója Richter József az első és jelenleg egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművész, míg Ifj. Richter József igazgató Hortobágyi Károly-díjas, immár hétszeres Arany-díjas és ezzel Magyarország legsikeresebb artistaművésze. A Richter család világsikerei és az évtizedek alatt gyűjtött kiváló tapasztalatai mutatkoznak meg a több mint 2 órás világszínvonalú előadás összeállításán és rendezésén.

(X)

Kapcsolódó témák: #cirkusz |
további programok
2024-09-07

„Táncolj Marcalváros! 2024”

2024. szeptember 7-én tartják meg a "Táncolj Marcalváros! 2024" című családi napot, amely egy latin zenei- és táncos, ingyenes rendezvény. Ne csak nézzétek a produkciót, ropjátok kedvetekre!

részletek
2024-09-19

„Várjatok még őszirózsák” – II. Cserók Nótástalkozó

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Cserók Nóta Klub "Várjatok még őszirózsák" címmel, hagyományteremtő jelleggel a II. Cserók Nótástalkozót rendezi Győrszentivánon.

részletek