A szurkolóktól és az akadémistáktól kaptak új számozást az ETO stadion székei

Venesz Klaudia Fotó: Ács Tamás
2024.09.05. 19:05

Nem mindennapi felhívást intézett szurkolói felé az ETO FC: arra kérték a rajongókat, segítsenek felmatricázni a stadion nyugati szektorának ülőhelyeit.

„Egy remek lehetőség arra, hogy közelebbről is megismerkedjetek a kedvenc játékosaitokkal, közösen egy csapatként dolgozzunk, és együtt éljük át az igazi ETO-szellemet!” – tette közzé a csapat hivatalos Facebook-oldalán a buzdító mondatokat. Elkélt a segítség: a lelátón jócskán akadtak jelölésre váró székek, a tizenhatezer néző befogadására alkalmas stadion felét érintette az „optikai tuning”.

A lelátón már nem voltak felismerhetőek a számok, megrendelték a matricákat, és jött az ötlet, hogy közösségi összefogással, az akadémisták és a szurkolók segítségével végezzék el a feladatot. A stáb szerint sikeres volt a program és a vártnál jóval gyorsabban végeztek. A program időpontját igyekeztek úgy megválasztani, hogy a rajongók találkozhassanak kedvenc játékosaikkal: a szelfik elkészítése közben természetesen jutott néhány biztató szó is a csapattagoknak.

Póczik Ádám lelkes ETO-szurkoló, párjával érkezett segíteni. Éltek a klub által felajánlott lehetőséggel, hogy bár mérkőzés nélkül, de beléphessenek a stadionba. Úgy véli, nem feltétlenül fogja a közös székjelölés összekötni a szurkolókat, mégis remek program, hogy együtt lehetnek. Szóba kerültek a szezon mérkőzései is: Ádám szerint az első három fordulóban egyáltalán nem játszottak rosszul a fiúk, a legjobban pedig a Fradi elleni derbitől tart.

Póczik Ádám

A munka végére befutottak az NBI-es játékosok is, köztük Claudiu Bumba is a gyepre bicegett – az ETO középpályása a harmadik fordulóban szenvedett bokasérülést. Portálunk kérdésére elmondta, hogy javul, már elkezdte a rehabilitációs edzéseket és reméli, mihamarabb visszatér. Szívesen játszana akár már a következő mérkőzésen, te természetesen azon lesz, hogy teljesen felépüljön és hamar a csapat segítségére legyen.

A hetedik fordulóban, a Paks elleni mérkőzésen már mindenki könnyebben megtalálja az ülőhelyét az akciónak köszönhetően. Az összecsapásra szeptember 22-én, vasárnap 19 órakor kerül sor.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #sport | #szurkoló |