Autótolvajt követhettek a rendőrök Győrben

Győr+ Fotó: SirenHunter / Peter Csukas videójából
2024.09.07. 12:27

Több olvasói jelzést is kaptunk szeptember 7-én, hogy rendőrautók igyekeztek szirénázva két helyszínen is. Sejteni lehetett, hogy valakit szeretnének utolérni, később pedig egy videót is kaptunk. Egyelőre hivatalos tájékoztatást még nem.

Frissítés:

Helyszíni információink szerint a rendőrök a személyautót a Szabadi utcában állították meg, amelyben a sofőrön kívül más nem tartózkodott. A férfit rendőrök az elfogás után megbilincselték.

Értesüléseink szerint a jármű lopott volt, ezért igyekezett a vezetője kereket oldani a rendőrök elől…

Korábban írtuk:

Az első jelzés szerkesztőségünkbe még a győri belvárosról, a Jókai utcából jött, hogy több szirénázó rendőrautót is láttak, amelyek valahova nagyon siettek, ám eltűntek az olvasó szeme elől. Sejtése szerint valakit üldözhettek.

Nem sokkal később egy újabb olvasónk is jelentkezett, aki már Adyvárosban, a Földes Gábor utcában látott egy személyautó után iramodni két rendőrautót. Információi szerint a rendőrök egészen Szabadhegyre követték a narancssárga autót, ahol megállították a járművet, a sofőrt pedig elfogták.

Erről az esetről egy videót is kaptunk, a SirenHunter / Peter Csukas elnevezésű Youtube csatorna tulajdonosától.

A két jelzett esettel kapcsolatban megkerestük a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan a válaszadással kapcsolatban a türelmünket kérték. Amint bővebb, vagy hivatalos információt kapunk, cikkünket frissítjük!


Fotó: SirenHunter / Peter Csukas videójából

Kapcsolódó témák: #rendőrség |