Nehezen kiharcolt győzelem maradt itthon a három pont

Győr+ Fotó: Vig Norbert
2024.09.07. 18:34

Közepes teljesítménnyel nyert hazai pályán az ETO, amely így három forduló után, hibátlanul áll a táblázaton.

ETO FC Győr-Szekszárd 2-1 (0-0)
Győr, Simple Liga női labdarúgó-mérkőzés. 200 néző. V.: Bognár R.

ETO: Krizsan – Öreg, Kovács L., Nagy F., Frajtovic – Kern (Horvathova, 66. p), Abambila, Savanya (Jánosi, 84. p), Sali (Süle, 66. p) – Kocsán, White. Edző: Dörnyei Balázs.

Szekszárd: Török – Schell, Acsádi, Jáhn, Vári – Kágyi, Bartalis, Stevanovic, Kovács Zs. – Nagy-Cseke (Prigli, 37. p), Taylor. Edző: Micskó Márk.

Gsz.: Savanya, Kocsán, ill. Acsádi.

Nagy melegben kezdődött a találkozó, amelynek 12. percében Nagy F. egy szöglet után kipattanó labdát 25 méterről bombázott a felső lécre. Az ETO fölényben játszott, sok szögletet elvégezhetett, de a támadásiból hiányzott a kreativitás, a pontosság és az átütő erő.

Fordulás után aztán megszerezte a vezetést a győri csapat: az 57. percben egy kapu előtti kavarodást követően, Savanya fejelt a hálóba. 1-0. Nem sokkal később, a 65. percben, egy szögletet követő nagy győri védelmi hiba után, Acsádi ívelt fejese landolt a hazai kapuba. 1-1.

Ezután az ETO mindent elkövetett a győztes gól megszerzéséért, ami a 81. percben sikerült is, Frajtovic bal oldali beadását Kocsán 10 méterről helyezte a kapuba. 2-1.

Összességében megérdemelten nyert az ETO, de egy olyan produkcióval, amelyet még jó indulattal sem lehet közepesnek ítélni…

Dörnyei Balázs.: Kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben fontos három pontot szereztünk.

Galéria: Vig Norbert

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #női labdarúgás |