5. Szüreti nap Győrújbaráton – új helyszín!


2024-09-14
ingyenes program
Borászatok, koncertek, gasztronómia.
Hirdetés

A hétvégére várható hűvösebb időjárás ellenére is megtartják az 5. Szüreti Nap Győrújbaráton!

Korábban tervezett szabadtéri program nagy része beköltözi a Művelődési Házba a meghívott borászatok és frissen sültek részben fedett területen lesznek elérhetők a Művelődési Ház előtti területen.

Timaffy László Művelődési Ház 9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc utca 9.

A Pannonhalmi Borvidék borászatai közül Pannonhalmáról a TÓTHBORBIRTOK, Győrújbarátról pedig a Pécsinger Szőlőbirtok és az Ács Pincészet, Győrszemeréről pedig a Kiss Családi Pincészet érkezik kiváló borokkal, Gyarmati picesorról pedig a Szőlőgazdák Egyesülete képviselteti magát.

Facebook esemény!

Programok:

• 10.00 Mofém Fúvószenekar műsora

A 75 éve alapított mosonmagyaróvári fúvószenekar a klasszikus menetzenék és fúvós átiratok mellett mai pop előadók ismert zenéit is színpadra állítják. Színes műsorukban minden korosztály megtalálja a kedvére valót.

• 14.00 Csondor Kata – Disney és mesedalok (gyermekkoncert)

A The Walt Disney Company idén október 16-án ünnepli a 100. évfordulóját. A jeles ünnephez kapcsolódva Csondor Kata, Jazzy díjas színész-énekesnő filmek, rajzfilmek, sorozatok magyar hangja érkezik a Szüreti Nap színpadára.

A Disney mesék ismert dalaival várja kicsiket és nagyokat a Művelődési Házban.

• 15.00 Csobolyó Néptáncegyüttes műsora

• 16.00 Lázin Bea és Pörneczi Attila énekesek örökzöld és operett műsora

A Győri Nemzeti Színház két énekművésze az évek során megannyi szerepben volt látható. A Szüreti Nap programjára az operett és az örökzöld dalok vidámságát és hangulatát hozzák el.

• 18.00 Catsby zenekar koncertje (20-as éveket jellemző, elegáns és életigenlő swing)

8 éve alakult zenekar megannyi nyári rendezvény fellépője, a balatoni swing hangulatú koncertek mellett a csornai fröccsnapok visszatérő csapata. A napjainkban közkedvelt elektroswing stílus jeles képviselői, akik színpadi jelenlétükkel is a 20-as évekbe repítik közönségüket.

• 20.00 Bebe és zenekara

A 90-es években a Back II Black zenekar frontembereként ismerte meg őt az ország, majd 2015-ben szóló karrierbe kezdett, ahol az utóbbi években sikert sikerre halmoz. Ismert feldolgozások mellett saját szerzeményekkel is lép a győrújbaráti közönség elé zenekarával, 1,5 órás élő koncerttel.

• 22.00 HenHouse Zenekar – szüreti bál

Az elmúlt évek tapasztalata alapján a szombat este az önfeledt szüreti mulatozásé, a mosonmagyaróvári HenHouse zenekar már korábban bemutatkozott a Bográcsos Banzáj rendezvényén, azóta megannyi utcabál és városnap hangulatát fokozták. Az idei Szüreti Nap zárófellépője a legismertebb feldolgozásokkal, táncolható zenékkel lép majd színpadra.

Kapcsolódó témák: #szüreti nap |
további programok

75 éves a Ménfői Nagyboldogasszony-templom

Szeptember 12-én (csütörtök) a Bezerédj-kastély Művelődéi Házban (9012 Győr, Győri út 90.) a 75 éves a Ménfői Nagyboldogasszony-templom tiszteletére kiállítás nyílik és előadást is tartanak.

részletek
2024-09-19

13. Ménfőcsanaki Szüreti Nap

A Bezerédj-kastély udvarára várják az érdeklődőket 2024. szeptember 21-én, szombaton délután. A szüreti nap a városrész utcáit bejáró felvonulással indul, majd ingyenes zenei programokkal és bemutatókkal folytatódik.

részletek