Így látják a szurkolók: atom volt a Győr Rally!

Győr+ Fotó: Ódor Márton
2024.09.10. 11:57

Még szerkesztőségünkhöz is folyamatosan érkeznek a visszajelzések a hétvégén tartott II. WHB Győr Rallyval kapcsolatban. Imádták a győriek, az autósport szerelmesei, például Ódor Márton, aki remek fotókat lőtt az eseményen. Mutatjuk, hogy látta Olvasónk az izgalmas, programokkal tűzdelt rendezvényt.

A kiváló szervezésnek hála, balesetmentesen, fantasztikus hangulatban zajlott a több napos, jó értelembe vett, benzingőzös őrület. Minden korosztály képviseltette magát, hisz akadt program bőven.

De persze a legizgalmasabb etapok a győri gyorsasági futamok voltak, füstöltek a gumik, kopott az aszfalt jócskán, a gyakorlott pilóták és navigátoraik látványos versenyen bizonyították tehetségüket. A rally egy egészen különleges világ, ha egyszer belekóstolunk nem győzünk betelni vele, nemegyszer az ország egy távoli pontjára is ellátogatunk csak azért, hogy kapjunk még a lóerőktől lüktető álomból.

2024-ben, a tavalyi kiváló debütálása után, második alkalommal költözött városunkba a négykerekűek rangadója, ahol a komoly koncentráció mellett, örömautózásra is volt lehetőségük a versenyzőknek.

A Győr+ Média folyamatosan tudósított a három napos kavalkádról, de közben Olvasóinktól is érkeznek a beszámolók. Íme, így látta Ódor Márton a II. WHB Győr Rallyt.

Kapcsolódó témák: #autósport | #II. WHB Győr Rally | #olvasó | #tudósító |