Álmok és rémálmok nyomában


2024-09-26
Előadás
Szeptember 26-án Róka László, ismert szakpszichológus Győrbe érkezik, hogy egy lebilincselő előadással kápráztassa el a közönséget. Az este során az érdeklődők mélyebb bepillantást nyerhetnek az álmok misztikus világába, felfedezve az emberi elme legizgalmasabb titkait.
Hirdetés

Időpont: szeptember 26. 19 óra
Helyszín: Richter Terem, Győr

Részletek:
Az esemény a titokzatos és megmagyarázhatatlannak tűnő álomvilágot tárja fel, bemutatva, hogy az álmok és rémálmok miként kapcsolódnak lelki állapotunkhoz, illetve hogyan tükröződnek vissza mindennapi életünkben. Legyen szó visszatérő rémálmokról, éber álmodásról, vagy az álmokban előforduló szimbólumokról, most ezeket egy este alatt közelebbről megismerheti a hallgatóság Róka László előadásában, aki megválaszolja azokat a kérdéseket, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak:

Miért álmodunk? Hogyan befolyásolják érzelmeink és életünk eseményei álmainkat? Miért érezzük magunkat gyakran rémálmaink hatása alatt?

Ez az esemény lehetőség arra, hogy jobban megértsük a saját tudatalattink működését és a pszichológiai folyamatokat, amelyek álmainkat és rémálmainkat formálják.

Ne hagyja, hogy álmatlan éjszakák gyötörjék amiatt, hogy kihagyta ezt a csodálatos előadást, és szerezze be jegyét még ma.

Az esemény itt található.

további programok
2024-09-28

Móva Citerazenekar 30. jubileumi koncertje

Zene

A Móva Citerazenekar szeptember 28-án, szombaton 16 órakor a győri Zsinagógában tartja jubileumi koncertjét.

részletek