Tisztújítás a Városi Diákfórumban

J. Kovács Andrea Fotó: MekliZ Fotó
2024.09.26. 18:53

Éves tisztújító ülést tartott a a Városi Diákfórum. A csütörtöki rendezvényre tizennégy középiskolából érkeztek a fiatalok a városházára.

Havasi Míra Imola, a szervezet leköszönő elnöke a Győr+ Médiának úgy fogalmazott: „Az elmúlt időszakot nagyon élveztem a csapattal. Számomra hatalmas öröm, hogy sok új taggal bővültünk, mert az elmúlt évekre nem ez volt a jellemző. Voltak új programjaink is, melyeknek a megszervezése nagy élményt jelentett mindnyájunknak. Ilyen volt a Kahoot! kvízdélután, vagy a karácsonyi jótékonykodásunk, a cipősdoboz-akció és a szaloncukorosztás.”

Havasi Míra Imola azt tapasztalta, hogy a kortársait nehéz ugyan megmozgatni, de ha sikerül, akkor hamar rájönnek, milyen jó dolog egy összetartó közösséghez tartozni.

Az összejövetelen a jelenlévők megválasztották a VDF új elnökségét. Az elnöki tisztségre egyetlen jelölt volt, így a tagok egyhangú szavazata alapján Debreczenyi Botond (Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum) irányítja egy évig a szervezetet. A többi tisztségre többen is pályáztak. Az alelnök Schmidt Gerda (Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium) maradt. Kommunikációs alelnöknek Czikkart Dánielt (Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum), jegyzőnek Simita Márkot (Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum) választották.

A Városi Diákfórum új elnöke a terveiről szólva azt mondta: „Szeretnék több csapatépítő tréninget szervezni, új programokat bevezetni. Ugyanakkor a régiek közül is néhányat kissé megújítva visszahozni. Ilyen például a Győrfoglaló játék, aminek nagyon nagy sikere volt.” 

Debreczenyi Botond úgy véli, a VDF hatékonyabb működését több összejövetellel lehetne elősegíteni. Szeretné ha a diákok szélesebb köre és az iskolai diákönkormányzatok is megismernék őket, hogy közösen tudjanak dolgozni a fiatalokért.

Galéria: MekliZ Fotó

Kapcsolódó témák: #diákfórum | #galéria | #tisztújítás | #VDF |