NAV: Akadálymentesen is intézhetők az adóügyek Sopronban

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2024.10.01. 12:31

Októbertől biztosított az akadálymentes ügyintézés lehetősége a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) soproni ügyfélszolgálatának épületében.

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága soproni ügyfélszolgálata a Kis János utca 4. szám alatti, magasföldszinttel rendelkező épület első emeletén található. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatallal közösen használt épületben nincs lift, azonban a kormányhivatal a földszinten kialakított egy irodát, ami a belső udvar felől akadálymentesen megközelíthető.

A kormányhivatal hozzájárult az akadálymentes iroda közös használatához, ennek köszönhetően már a NAV ügyfélszolgálatára érkező mozgáskorlátozott ügyfelek is méltányos és megfelelő körülmények között intézhetik adóügyeiket. A mozgásukban korlátozottak az épület bejáratainál elhelyezett csengőkkel jelezhetik érkezésüket az adóhivatali ügyintézőknek.

Az épület belső udvarában mozgáskorlátozott személyt szállító járművek részére fenntartott parkolóhely található.

Az ügyfélszolgálat változatlan nyitvatartási idővel fogadja az ügyfeleket. Az ügyintézésre időpontot lehet foglalni a NAV Ügyfélportálján elérhető felületen.

Szöveg: Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága
Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #akadálymentesítés | #NAV | #ügyintézés |