Szentivánéji álom, egyetemi hallgatóval a színpadon

Mihályi Orsolya Fotó: MekliZ Fotó
2024.10.01. 14:58

Egy igazán különleges darabot tekinthet meg az, aki elmegy a Győri Nemzeti Színházba, és megnézi a Szentivánéji álom című darabot. Nem csak azért, mert a színpadon Buvári Lilla is bemutatkozik… Maszk nélkül, két érdekes témával, mert jönnek a fiúk is...

A Maszk nélkül aktuális adásában a még egyetemista Buvári Lillával, Fehér Ákossal és Fejszés Attilával is beszélgetett Mihályi Orsi. Lilla azért is érdekes, mert először áll ekkora szerepben, kőszínházi színpadon. Szóval adja magát a kérdés, hogy hogyan is érzi magát egy egyetemi hallgató ebben a szituációban? Mitől fél, hogyan dolgozik, és vannak-e megfelelési vágyai? Kinek kell egyáltalán megfelelni egyetemi hallgatóként? S egyáltalán milyen volt a Szentivánéji álom próbafolyamata?

Ugyanazon a napon Fehér Ákos és Fejszés Attila is mesél arról, hogy érzi magát Ilja Bocsarnikovsz orosz rendező próbafolyamata alatt, s vajon miben más ez a próbaidőszak? Az előadást azóta bemutatták, és egy igazán különleges darabot tekinthet meg az aki elmegy a Győri Nemzetibe megnézni. Az interjúk is erre adnak tanúbizonyságot. 

Kapcsolódó témák: #Maszk nélkül | #színház |