Wonder Girl-ök a Mélyvízben

Herkely Ákos Fotó: Győr+ Rádió
2024.10.02. 10:14

A Wonder Girl harmadik helyezettje Borbély Aida és a közönség által legjobbnak választott Kovács Blanka úsztak együtt a Mélyvíz-ben Herkely kollégánkkal kedden este.

„Nőnek lenni jó, mi több a legjobb. Szerető feleségek lehetünk, lehetetlent nem ismerő anyatigrisek, két lábon járó, jelmez nélküli szuperhősök, közösségépítő segítők, mindent megoldó nagyanyók, attól függően éppen melyik életszakaszunkban járunk.” – ezekkel a szavakkal méltatta a szebbik nem képviselőit dr. Dézsi Csaba András a WonderWMN Győr Díjátadó gáláján

A Kirschner Studios, a Győribaba Portál és a Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület közös ötlete nyomán két évvel ezelőtt jött létre az a páratlan kezdeményezés, mellyel évről-évre elismerik a csodanőket városunkban.Az akció célja a kezdetek óta az volt, hogy figyelmet kapjanak azok a fantasztikus hölgyek, akik mindennapi feladataik mellett a társadalmi szerepvállalásban is kimagaslóak, foglalkozásuktól függetlenül. 

A díj alapítása óta egyre népszerűbbé vált a rendezvény, folyamatosan nőtt a jelöltek száma, első alkalommal 18, tavaly 28, idén pedig már 31 jelölés érkezett a felhívásra. Ötlet ötletet követett, hiszen2024-ben a Győri Nők a Városért Alapítvány jóvoltából már a 18 és 30 év közötti korosztály csodalányaira is lehetett szavazni. A mélyinterjúban a hölgyek elmondják a gondolataikat a világról, az egyetemi életről és a nők társadalmi megítéléséről.

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #mélyvíz | #Wonder WMN |