Rotary Stroke megelőzési délelőtt Győrben


2024-10-12
ingyenes program
Október 12-én, szombaton 9 – 13 óra között rendezik az első országos Rotary Stroke megelőzési délelőttöt Győrben.
Hirdetés

Október 12-én 9 – 13 óra között megrendezésre kerül az első országos Rotary Stroke megelőzési délelőtt az ország számos pontján.

Győrben a két Rotary Club (RC Győr; RC Győr Rába) közös szervezésében a Magyar Stroke Társaság Győri Szervezetének és az Országos Mentőszolgálat szakmai támogatásával és a Magyar Kerékpárosklub Győri Szervezetének sporttámogatásával a Mod Zrt székhelyén (9024 Győr, Szent Imre út 88.) lesznek szakmai előadások a Stroke betegségről, annak felismerhetőségéről és kezeléséről, valamint a mentősök segítségével a a vállalkozó szellemű résztvevők „HŐS” képzésben részesülhetnek. A délelőtt folyamán a helyszínen orvosok prevenciós szűréseket, tanácsadást is tartanak.

A rendezvény életmentő funkcióját egy kerékpáros túrával kívánják megerősíteni, ahol a résztvevők a Szent Imre út 88-ból a Mod Zrt udvaráról elindulva frissítőpontokon át elkerekezhetnek Sokorópátkára. Ott a település saját ünnepét (búcsúját) nézhetik meg és vehetnek részt egy szentmisén, majd az azt követő programokon.

A programra Győr több pontján kihelyezett plakátok hívják fel a lakosok figyelmét.

Kapcsolódó témák: #egészség |#Győr |#Rotary Club Győr |
további programok
2024-10-09

Kisgyermek elsősegélynyújtó workshop szülőknek – ingyenes!

Tudod mit kell tenni a gyereked allergiás reakciója esetén? Szeretnél magabiztos tudásra szert tenni, ha újraélesztésre kerülne a sor? .A workshop október 9-én, szerdán 16-19 óráig lesz Győrben a Nagy Imre utca 28. szám alatt. A részvétel regisztrációhoz kötött.

részletek
2024-10-10

Kizökkent idő – Alvászavarok és egészségügyi kockázat

Prof. Dr. Purebl György, a SOTE Magatartástudományi Intézet igazgatójának előadása.

részletek