Tolatás, ütközés, angolos távozás

Győr+ Illusztráció: Ács Tamás
2024.10.15. 08:56

Városunkban is szinte mindennapos, hogy a figyelmetlen sofőrök károkozás után adataik hátra hagyása nélkül távoznak a balesetek helyszíneiről. Az elmúlt időszakban is akadt ilyen példa, látta valamelyik esetet? A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja!

Ismeretlen személy 2024. október 5-én 18 óra 21 óra között az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett Győrben, az Egyetem tér 1. szám alatt található parkoló területén. Egy várakozóhelyre történő behaladásakor nem tartott megfelelő oldaltávolságot a már ott várakozó Hyundai I30 típusú személygépkocsinak, és neki ütközve a járműben kárt okozott.

Győrben, a Tihanyi Árpád úton közlekedett 2024. október 9-én 16 óra 40 perc körül egy kék színű Ford Fiesta típusú, és „KJW” betűjelzésű személygépkocsival egy ismeretlen sofőr. Haladása során sávváltásba kezdett, amelynek során nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy Fiat 199 típusú személygépkocsinak és neki ütközött. A balesetben a sértett gépjárműben kár keletkezett.

A fenti baleseteket követően az ismeretlen sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

A fenti esetek elkövetőinek beazonosítása, illetve a körülmények tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9026 Győr, Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #szemtanú |