30. Esküvői Kiállítás a Zichy-palotában

Győr+ Fotó: Győr+ Archív, Ács Tamás
2024.10.18. 12:13

2024-ben jubileumi 30. alkalommal szervezi meg a Győri Művészeti és Fesztiválközpont az Esküvői Kiállítást a házasulók számára, bemutatva az aktuális esküvői trendeket és az esküvői szolgáltatások széles körét. A kiállításnak az elmúlt évekhez hasonlóan a győri Zichy-palota ad otthont.

A Zichy-palotára sokan úgy referálnak, mint „A” házasságkötő terem. Sok pár töltötte itt a nagy napja legfontosabb pillanatait. Ebben a Győri Művészeti és Fesztiválközpont nem csak az esküvők leszervezésével járul hozzá.

Minden évben megrendezésre kerül a kétnapos Esküvői Kiállítás, mely kiállítóinak felsorakoztatásával segít a házasodni készülőknek, hogy megfelelő szolgáltatókat találjanak. A kiállításon nem csupán esküvői helyszínek, ruhaszalonok, fotósok, és ékszerészek ajánlatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a pároknak remek alkalom ez a Zichy-palota házasságkötő termeinek megtekintésére is. A helyszínen lehetőség nyílik személyesen megismerkedni szolgáltatókkal, inspirációt meríteni, időpontokat foglalni, illetve a jubileumi alkalom miatt kihagyhatatlan kedvezményekre lehet szert tenni bizonyos esküvői szolgáltatások árából.

A kiállítás október 19-én és 20-án, szombaton és vasárnap is 10:00 – 18:00-ig várja az érdeklődőket. Az esemény vasárnap 17:00 órakor tombolasorolás zárja, ahol számos értékes nyeremény talál gazdára, a fődíj pedig egy polgári szertartás teljeskörű szervezése a Zichy-palotában a Győri Művészeti és Fesztiválközpont felajánlásával.