Életét vesztette a nő, akit elsodort egy kukásautó Győrben

Szigeti Sándor Illusztráció: depositphotos.com
2024.10.18. 14:06

Információnk szerint tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken Győrben.

Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, miszerint tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt Győrben. Egy kukásautó elsodort egy embert, aki a később a kórházban életét vesztette. A rendőrségtől kértünk hivatalos tájékoztatást az ügyről.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata kérdésünkre válaszolva azt írta, hogy az elsődleges adatok szerint egy hulladékokat szállító tehergépkocsi a mai napon 9 óra 20 perc körül Győrben, a Földes Gábor utca mögötti mellékúton – vélhetően a sofőr figyelmetlen vezetése miatt – elsodort egy gyalogosan közlekedő hölgyet, aki a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező mentők a sérültet kórházba szállították, azonban ott életét vesztette.

Az eset körülményeit a rendőrök büntetőeljárás keretében fogják vizsgálni.

Nagy Csaba, a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője a Győr+ Médiának megerősítette a történteket: “A mai napon egy sajnálatos közúti baleset történt, melynek következtében a rendőrség tájékoztatása alapján egy személy életét vesztette. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. minden munkatársa osztozik a hozzátartozók fájdalmában. A család felé ezúton szeretnénk részvétünket kinyilvánítani. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a járművezető felelősségével kapcsolatosan azonnali hatállyal elrendeltük a belső vizsgálatot.”

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #Győr | #halálos baleset | #rendrőség |