Győri siker a Dávid Kornél Akadémia ellen

Győr+ Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina
2024.10.20. 20:03

A SERCO UNI Győr női kosárlabda-csapata az NB I újoncát, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát fogadta vasárnap az Egyetemi Csarnokban.

Sokáig jól tartották magukat a fehérváriak, csak a végére lett nagyobb különbség. Részletes tudósítás a találkozóról ide kattintva érhető el.

SERCO UNI Győr–Dávid Kornél KA 91–72 (21–16, 20–26, 21–15, 29–15)

Cziczás László: – Nehéz helyzetben vagyunk, hiszen Európa legjobbjai ellen játszunk hét közben, majd itthon kell jól teljesíteni. Ehhez nehezen alkalmazkodunk. Az első félidőben megint nem tudtuk azt a játékot játszani, amit szerettünk volna. Emiatt görcsössé váltunk. A második félidő már jobban nézett ki, de ez még mindig nagyon kevés.

Bach Boglárka: – Annak örülünk, hogy nyertünk, ám ennél magabiztosabb győzelmet szerettünk volna, főleg hazai pályán. Olyan sorozatban vagyunk, hogy nem tudunk jó teljesítményt nyújtani. Ezen változtatni kell, de már nincs kifogás, minden szempontból előre kell lépnünk.

Szentpáli Gergő: – Büszke vagyok a csapatra, méltó ellenfelei voltunk egy euroligás csapatnak. A részcélokat az első három negyedben szinte hibátlanul végrehajtottuk. Ezen az úton kell tovább haladni, és akkor biztosan meglesz az első győzelem. Látszik rajtunk a karakter, és ezért büszke vagyok a csapatra.

Makenna Marisa: – Egyre jobb a csapat kémiája. Jól harcolunk, ez nagyon tetszik. Jó első félidőt játszottunk, de magassági fölényben voltak a győriek. Remélem, tovább tudunk javulni a folytatásban.

Kapcsolódó témák: #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr |