Színes, érdekes, lokálpatrióta: újraindul a Hello Győr!

Győr+
2019.03.16. 10:28

Néhány hónapos pihenő után hamarosan jön a megújult tévés magazinműsor, a Hello Győr! Jó hír a helyi témákat, sztorikat és embereket kedvelő nézőknek, hogy március 19-én, kedden újra képernyőre kerül sokak kedvenc tévéműsora.

A tervek szerint a korábbi adásokban megszokottakhoz képest színesebb, pörgősebb, és ami talán a legfontosabb, érdekesebb magazinok készülnek majd hétről hétre a Győr+ Televízióban. A megújult Hello Győr! műsorvezetője Adorján Andrea, felelős szerkesztője pedig Borbély Martina lesz. Az ő kezében „futnak össze a szálak”, de minden tévés kolléga kiveszi majd a részét a műsorkészítésből.

„Nem vagyunk sokan a televízió szerkesztőségében, de mindegyikünknek más az érdeklődési köre, így szeretnénk, ha ez a sokszínűség a műsorban is visszatükröződne. A nézők pedig reményeink szerint szeretni fogják témáinkat és vendégeinket is” – mondta a műsor felelős szerkesztője, és hozzátette, színes, érdekes lokálpatrióta műsort szeretnének készíteni, ami lekötheti a fiatal, a középkorú, valamint az idősebb korosztályba tartozó nézőket is.

„Nem lesz könnyű vállalkozás, de nagyon elszántak vagyunk. Tudjuk, hogy a nagy tévékkel és az internettel nem vehetjük fel a versenyt, de egy helyi televízió helyi magazinjának nem is ez a feladata” – fogalmazott és elárulta, az új éra első adásában vendégük lesz Győr egyik új díszpolgára és foglalkoznak a Győri Állatmenhellyel, így természetesen a Győr+ Mancsokkal is. „Remélem, sikerül újra elnyernünk korábbi nézőink bizalmát, na meg persze újakat is szeretnénk leültetni a tévé elé minden kedden” – hangsúlyozta Borbély Martina. Március 19-től tehát újra élettel telik meg a Hello Győr! stúdiója, ahol érdekes helyi témákat dolgozunk fel és izgalmas helyi embereket mutatunk be a városlakóknak.

GYP
Fotó: Marcali Gábor