Győrben debütál a Soulwave újdonsága

Győr+
2019.03.21. 18:45

„Ha valaki szeretne tanúja lenni annak, hogy elrontjuk élőben az Elengednélek című új dalunkat, akkor itt a lehetőség!” – viccelődött a Győr+ Rádió hallgatóival Fodor Máté, a Soulwave frontembere. A banda ugyanis a Rómer Házban lép fel máricus 22-én, pénteken, és az sem titok, hogy a győri közönség előtt játsszák el először a Diazzal közös újdonságukat.

Tartalmas évet zárt a Soulwave: Fonogram-díj, Nagy-Szín-Pad!, és természetesen a népszerű hazai fesztiválokról sem hiányozhattak. A nyugat-magyarországi zenekar 2019-ben is szeretné tartani ezt az iramot, Fodor Máté elárulta, a koncertek száma idén hasonlóan alakul majd, és Győrben is többször találkozhatnak majd velük a rajongók, de a részletekről egyelőre még nem szerette volna lerántani a leplet.

„Most az elsődleges célkitűzés, hogy a klubturné jól sikerüljön, és tényleg mindenki úgy menjen haza a koncertről, hogy egy kiemelkedő élményt kapott tőlünk” – mesélt a tervekről az énekes. Hangsúlyozta, bár úgy érzi, hogy a Diazzal megálmodott dal egy újabb mérfölkő a zenekar életében, nem szeretnének itt megállni, új slágerek készülnek, folyamatosan dolgoznak tovább.

Fodor Máté arról is beszélt, hogy a folyók városa mindig különleges koncerthelyszín a körmendi Soulwave számára, mert úgy érzik, sokan szeretik őket itt, Győrben. Nagy bulira számítanak pénteken is a Rómer Házban, ahová megújult fénytechnikával érkeznek, hiszen próbálnak mindig valami újat mutatni a színpadi produkcióban. De nem ez lesz az egyetlen újdonság a tavaszi turnéjuk első állomásán, az Elengedlek című dal a győri színpadon debütál majd, amelyhez szerdán a klip is megérkezett. A frontember szerint egy ilyen erős képi anyag, mint amilyen ehhez a számhoz is készült, nagyon jó hangulattal tudja megtámogatni a dalt, azt gondolja, ez az eddigi legütősebb klipjük.

Hamarosan péntek, addig is hangolódjatok ezzel a dallal, és az új klippel a Soulwave koncertjére!

Gy.P.

Kép: Facebook