Tarts velünk!

ELMARAD a címlapfotózás!

Győr+
2020.03.06. 15:28

Olyat teszünk, amire eddig még nem volt példa: címlapfotózásra hívunk benneteket. Találkozzunk március 10-én, kedden 16.45-kor a Széchenyi téren!

Frissítés, 03.09:

Kedves érdeklődők!
A győri önkormányzat elfogadta az operatív törzs ajánlását és hétfőn délelőtt lemondta a március 15-i nyilvános városi rendezvényeket. Úgy döntöttünk, ennek fényében mi sem tarthatjuk meg nyilvános címlapfotózásunkat, amelyet március 10. kedd, 16.45-re hirdettünk.
Köszönjük az érdeklődőknek, s azoknak, akik megosztással, részvétellel hozzájárultak volna a miniprojektünk sikeréhez!

A Győr+ Média csapata

Korábban írtuk:

Ez volt a mikor, az apropó pedig, hogy közeleg nemzeti ünnepünk, március 15., és mi így is szeretnék elődeink előtt tisztelegni. Hogy miért éppen a Széchenyi téren? Azért, mert 1848-ban városunkban létrejött egy reformtörekvéseket képviselő csoport, a „győri tízek”, élükön Lukács Sándorral, aki több alkalommal a Széchenyi téren tartotta meg forradalmi beszédét, az utolsót becslések szerint 6-8 ezer ember előtt.

Ha ennyien nem is leszünk, bízunk benne, hogy sokan eljöttök, hogy így ünnepelhessük együtt. Mi hozzuk a technikát, ti pedig tűzzetek fel egy kokárdát, s ha van, ne hagyjátok otthon a nemzeti színű zászlót sem, ha pedig a család legkisebb tagjai rajzolták, főleg ne!

Mihez járultok hozzá, ha eljöttök? A március 13-án megjelenő Győr+ Hetilap címlapján láthatjátok viszont magatokat, mi pedig ígérünk hozzá egy részletes cikket a 1848-49-es forradalom és szabadságharc győri eseményeiről.

Találkozzunk tehát március 10-én, kedden 16.45 a Széchenyi téren!

A Facebook eseményt IDE kattintva éritek el!