Patent Security

Tüzet előzött meg a riasztó

Győr+
2020.03.08. 12:38

30 éve a biztonság minősége a Patent!

A bevásárlóközpontból hajnali három órakor érkezett jelzés a Patent diszpécsereihez. A fegyveres elfogó azonnal a helyszínre indult. Alig öt perc telt el, máris a helyszínen állt. Az épületen nem látszott behatolásra utaló nyom. Ám valami nem volt rendben…

A riasztórendszerek nem szoktak maguktól megszólalni. A jelzéseknek komoly oka van általában. A járőr alaposan átnézte a környéket és a védett objektumot. Amikor egy bezárt szobához ért, akkor vette észre az ajtórésen át gomolygó füstöt. Azonnal értesítette a tűzoltóságot és a Patent Diszpécsert. Az intézkedés után nem sokkal már ott álltak a piros autók az épület mellett. Gyorsan lokalizálták a tűzfészket, majd elojtották a tüzet. Kiderült, a patent érzékeny riasztórendszere, és hatékony, éjjel-nappal szolgálatban lévő munkatársai nem betörést, hanem kialakuló tűzvészt előztek meg.

A Patent kiképzett munkatársai már sokszor előztek meg tűzesetet, mentettek ki embereket veszélyes helyzetekből, és gondoskodtak személyek, családok biztonságáról.

(X)

Kapcsolódó témák: #napi érdekes |