Újabb segítség, felajánlás érkezett

Győr+
2019.03.26. 13:28

Egy tele tankkal és mosókártyával támogatja a Csokibusz-akciónkat Bencze Béla, a Szigethy Attila út és Táncsics Mihály utca sarkán található benzinkút üzemeltetője.

Bencze Béla kérdésünkre elmondta, időnként, ha lehetősége van, jótékonykodik. „Úgy gondoltam, hogy egy tele tank üzemanyaggal és egy 500 egységes mosókártyával szeretném segíteni a Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány mindszentpusztai lakóotthonát” – árulta el az MPH Power Zrt. győri üzemeltetője. A felajánlás nagy és hasznos segítség, hiszen a mosókártyával akár 5-6 alkalommal is tisztává lehet varázsolni a kilencszemélyes kisbuszt.

Csokibusz-akciónkat február elején indítottuk útjára, és kevesebb mint hat hét alatt elértük a kétmillió forintos álomhatárt, így április közepén megvásárolhatja az autistaotthon az új járművét. Jelenleg 2.192.500 forinton áll a számláló a goood.hu oldalon.

A kilencszemélyes Ford Transit nagy segítség az otthon lakóinak, így mindannyian együtt tudnak utazni, legyen szó orvosi vizsgálatról vagy kirándulásról. Egy biztos, április közepén az első útjuk a Győr+ Média székházába vezet, hiszen vendégül látjuk a fiatalokat, megmutatjuk, hogyan is telik egy nap a Győr+ Médiánál.

Fotó: O. Jakócs Péter