Ínyenc előételek egy tányéron
Különleges alkalmakra is tálalható Nagy Eszter creative chef ajánlata. Két ínyenc előétel egy tányéron, könnyen készíthető finomságok, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak.
Különleges alkalmakra is tálalható Nagy Eszter creative chef ajánlata. Két ínyenc előétel egy tányéron, könnyen készíthető finomságok, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak.
Virágzik a bodza és elkezdődött az eperszezon is. Nagy Eszter creative chef egyik kedvencét, a bodzát ajánlja e heti kínálatában, ami nemcsak szörpnek kiváló, hanem egy könnyű, és pillanatok alatt elkészíthető tavaszi-nyári fogás egyik hozzávalója is lehet.
A leveseknek amellett, hogy segítik az emésztést, étvágygerjesztő hatásuk is van. Ahogy közeleg a nyár, az idő egyre melegebb lesz, amikor kiemelten kell figyelnünk a megfelelő napi folyadékbevitelre. Nagy Eszter creative chef az ízében is tökéletes, gyönyörűen átlátszó, „olajos” állagú húsleves receptjét kínálja az egészséges és percek alatt elkészíthető paradicsom-krémleves mellett.
Sonkás-medvehagymás-sajtos puffancs és húsvéti pizza.
Nagy Eszter creative chef újabb ízletes fogásokkal készült!
Amióta világ a világ, az emberek mindig követtek valamilyen divatirányzatot, legyen szó öltözködésről vagy akár a táplálkozásról.
Nagy Eszter creative chef egyszerű, de nagyszerű vendégvárót ajánl és egy különleges gulyáslevest, amelynek kiteljesedett ízét a marhahúsok királya, a malacpofa adja.
Valódi vitaminbombának számítanak Nagy Eszter creative chef ajánlott ételei, amelyek nem csak a vegetáriánusoknak, hanem a húsimádóknak is ízleni fognak. Zöldség zöldség hátán, mondhatnánk a receptek olvasásakor, de a padlizsánkrém mellett a zöldségleves keleti ízvilágot is csempész a tányérunkba.
Környezetbarát karácsonyi tippek és konyhai praktikák az ünnepekre.
Nagy Eszter creative chef ajánlatában a mostanság oly divatos „tépett malachús” háziasszonybarát elkészítési módját ismerhetjük meg. Eredetileg smokerben (a barbecue sütés, füstölés legeredetibb eszköze) készítik, omlóssága miatt szálasra húzzák, szaftosan, szendvicsben kínálják. Egy kis csalással mi is hasonló ízt varázsolhatunk a tányérra. Az egyik legigénytelenebb gyümölcsünkből pedig illatos, már az adventre hangoló levest készíthetünk olcsón és gyorsan.