Címke: creative chef
Hirdetés
Nagy Eszter 2019.12.09.

Burgonyavariációk húsokra

Nagy Eszter e heti ajánlatában a két főétel különlegességét a hozzájuk készített saláta és főzelék adja, amelyet burgonyából készített. A creative chef kedvence a rántott hús, amelyet a „leghálásabb” húsrészből, szűzpecsenyéből készített. A marhanyak pedig a konfitálás után finom puha és omlós lesz.

Nagy Eszter 2019.11.09.

Olasz–magyar desszertbarátság

A panna cotta Piemontból származik, de egész Olaszországban elterjedt, jelentése főzött tejszín. Tejet, tejszínt és cukrot főznek össze hozzá, majd elkeverik zselatinnal és jól kihűtik.

Nagy Eszter 2019.10.12.

Telt ízek harmóniája: sajt, dió és sonka

Nagy Eszter creative chef őszi finomságot ajánl a hűvösebb napokhoz. Ez a telt ízeket hordozó tészta akár ebédre, akár vacsorára a családnak vagy vendégvárónak tálalva, kiváló választás. A recept könnyen, gyorsan elkészíthető, és nagyon ízletes.

Nagy Eszter 2019.09.28.

Nem csak vegáknak: Zöldség a négyzeten

Nagy Eszter creative chef a húsevőknek is bátran ajánlja e heti „vega” fogását, amelyről állítja, a nagyétkű férfiaknak sem fog feltűnni a hús hiánya, ebéd után elégedetten és jóllakottan állnak fel az étkezőasztal mellől.

Nagy Eszter 2019.09.14.

Pofás pörkölt túrófánkkal

A könnyű nyári ételek után az ősz beköszöntével Nagy Eszter creative chef kalóriadús főételt ajánl. Ezzel a pörkölttel könnyen elbűvölhetjük családunkat és vendégeinket, az alábbi körettel pedig még izgalmasabb és tartalmasabb!

Hirdetés