Címke: élelmiszeripar
Hirdetés
Sándor Szigeti 2020.07.16.

Rendben találták a sertéshúsok eredetjelölését

Rendben találta a sertéshúsok eredetjelöléseit a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az országos ellenőrzés során csak néhány esetben kellett bírságolniuk az élelmiszerlánc-felügyelőknek.

Zombai-Kovács Ákos 2020.05.06.

A válság idején nyitott új pékséget a Pedró

Kijárási korlátozás, otthoni munka, digitális oktatás. Az elmúlt hetekben ezek határozták meg a magyar emberek mindennapjait. A Pedró Pékség mégis új üzletet nyitott.

Győr+ 2020.04.26.

Kígyózó sorok, bizakodó árusok

Ha vasárnap, akkor ETO-piac. Győriek ezreinél évek óta megszokott dolog hétvégén meglátogatni a térség legnagyobb kínálatával rendelkező használtcikk piacát. Néhányuknak valóságosan hobbivá vált a hetenkénti turkálás, válogatás a régiségek között. Talán pont nekik hiányzott legjobban az ETO Park, amit a járványvészhelyzet miatt bezártak. Igen így múltidőben „hiányzott”, ugyanis a népszerű piac vasárnap újra fogadott vásárlókat, igaz szigorú feltételek mellett.

HAK 2020.04.21.

Az ország élelmiszerellátása biztosított

Az Operatív Törzs keddi sajtótájékoztatóján részt vett Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium államtitkára, aki hazánk élelmiszerellátásáról beszélt.

MTI 2020.04.20.

Uniós oltalmat kapott a Győr-Moson-Sopron megyei Csemege sajt

Az Európai Bizottság a Győr-Moson-Sopron megyei Csemege sajtot - elsőként a magyar sajtok közül - a hétfői nappal bejegyezte mint oltalom alatt álló földrajzi jelzést. Az uniós oltalom iránti kérelmet a Tradicionális Magyar Sajtok Egyesülete nyújtotta be 2016 áprilisában az Agrárminisztériumhoz (AM) - közölte a szaktárca hétfőn.

Győr+ 2020.04.01.

Biztonságosan segíti a húsvéti bevásárlást az e-Spejz.hu

Egyre több tudatos vásárló ismeri fel a fontosságát az asztalra kerülő ételek minőségének. Napról-napra népszerűbbek a kistermelőktől származó alapanyagok, ám ezek beszerzése rengeteg időt igényel. Többek között erre a problémára is kínál megoldást az e-Spejz.hu.

Zombai-Kovács Ákos 2020.03.27.

Drágább lesz a húsvéti sonka

Idén is minden bizonnyal a klasszikus alapanyagokat keresik majd az emberek a hentesnél, a füstölt dolgokat, és a húsokat.

Hirdetés