Panír premier csütörtök este 19:25-kor a Győr+ TV-ben
Itt a sütőtök szezon, amit a Koksza séf ki is használ. Az ősz kedvelt zöldségégéből, gyümölcséből nem csak krémleves készíthető.
Itt a sütőtök szezon, amit a Koksza séf ki is használ. Az ősz kedvelt zöldségégéből, gyümölcséből nem csak krémleves készíthető.
Egy olyan retro ételt készít el nekünk Koksza séf, ami egy kiadós leves után jól kiegészíti az ebédünket vagy a vacsoránkat. A túróval töltött zsemle összeállításához a hétköznapokban is bátran nekiállhatunk. Ráadásul ez a fogás a gyerekek egyik nagy kedvence lehet.
A klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új recepteket is. Erre bíztat minket Koksza a Panír konyhafőnöke, aki most szürke harcsafilét készít jóasszony módra. Az ízletes fogás magyaros jellegű, amit friss idényjellegű zöldségekkel, friss fűszerekkel dobhatunk fel.
Egy könnyed nyári ételt készít el a panír séfje. Hamarosan indul a cukkini szezon, így sokak számára jól jön egy pillanatok alatt elkészíthető zöldséges fogás. A feta sajt pedig igazán karakteressé teszi a olaszos jellegű ételünket.
A győri vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf. A friss alapanyagok közelsége miatt, egy jófajta Cézár salátára esett a választása, amit magyarosított a Panír konyhafőnöke. Bár egy saláta egyszerűnek tűnik, mégis a sokféle hozzávaló előkészítésével bőven akad majd teendőnk.
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunkban. Koksza séf megmutatja, hogyan készül serpenyőben a sajtos-burgonyás húsgombóc.
A rakott fogásokra jellemző, hogy igazán kiadós és tartalmas egytálétel. Koksza séf ebben a receptben elsősorban a zöldségeket részesíti előnyben. A húsmentes változatban sem maradunk le a fehérjéről, hiszen a lencse kiválóan alkalmas a hús pótlására.
Nem véletlenül lett népszerű Magyarországon is a muffin. Az egyszerű édességnek számos változata van. Csokoládédarabokkal, gyümölcsökkel is feldobhatjuk a jól bevált receptet. Koksza séf most egy sárgarépás változatot mutat be a Panírban.
Sokunk gyerekkori kedvencének elkészítését mutatjuk meg, ami egy hamisítatlan magyar étel. Bár az aranygaluska időigényes a kelesztés miatt, mégis megéri a fáradságot. Ráadásul Koksza séf a diót pekándióra cserélte, ami még ízletesebbé teszi édességünket.
A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.