Címke: ételek
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.12.17.

Fogyasszunk céklát karácsonykor is

A legtöbben csak savanyúság formájában ismerik és fogyasztják a céklát, pedig számos elkészítési módja van ennek a vitamindús zöldségnek. Édeskés ízét remekül lehet párosítani különböző húsételekhez, miközben szervezetünket fontos ásványi és nyomelemekkel tölti fel. A karácsonyi asztalon is kiválóan megállja a helyét, így egészséges és finom köretet tudunk biztosítani vendégeinknek.

JKA 2021.12.07.

Az alma és a dió

A régi időkben igazi téli csemegének számított az alma és a dió, elképzelhetetlen volt nélkülük a karácsonyi asztal. Ma, amikor a világ túlsó felén megtermő gyümölcsök bőséges választékával találjuk szembe magunkat az üzletekben, kissé megkopott a varázsuk. Pedig rosszul tesszük, ha lemondunk róluk. Kétségtelen előnyeik közé tartozik, hogy könnyen beszerezhetők és rengeteg pozitív élettani hatásuk van.

Győr+ 2021.10.14.

Nutellás Mousse

Az édesszájúaknak kedvez a Panír séfje, aki egy pofonegyszerű nutellás finomságot dob össze.

Győr+ 2021.10.14.

Brassói Aprópecsenye

A magyar konyha egyik nagy klasszikusát készíti el a Panír séfje.

Győr+ 2021.09.13.

Tenger gyümölcsei spagetti

A megunhatatlan spagettinek egy mediterrán változatát készíti el a Panír séfje,  Kovacsics „Koksza” István.

Győr+ 2021.08.31.

Lazac langyos salátával

Egy ízletes és egyszerűen elkészíthető ételt mutatunk be a Panírban, amelyet a saját és a család kedvére is elkészíthet mindenki.

Hirdetés