Novemberben is Panírozunk!
Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.
Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.
Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.
Lezajlott a Bocus d’Or magyarországi döntője a Hungexpón. Az idei versenyen 4 csapat mérte össze tudását Hack Barnabás, Balog Szabolcs, Kelemen Roland és Molnár Bence vezetésével. A norvégia világversenyre való felkészülés szellemében ezúttal a tenger gyümölcsei és a lazac kapta a főszerepet.
A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.
Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.
A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.
Kovacsics "Koksza" István chef látogatta meg stúdiónkat, aki a nyári grill ételeket taglalta változatosan úgy, hogy összefutott a nyál a kedves hallgatók szájában.
Koksza séf a távol-kelet ízeit hozza el nekünk. Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. A különleges alapanyagokat, mint például a fafülgombát, csiperkével vagy egyéb hasonló hozzávalóval helyettesíthetjük, a végeredmény garantáltan fogunkra való lesz.
Koksza séf ezúttal a vegánoknak kedvez. Megmutatja, hogy hús és állati eredetű alapanyagokon kívül is lehet finomat főzni.
A mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt.