Címke: főzés
Hirdetés
Győr+ 2023.05.04.

Panír: Töltött sertésszűz 

A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Bakonyi harcsa „Koksza” módra

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.

Győr+ 2022.12.22.

“Koksza” ünnepi receptjei

Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.

Győr+ 2022.10.17.

Hentes tokány parasztos burgonyával

A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.

Győr+ 2022.09.06.

Így főztek a KicsiNagykövetek

Készül a megye KicsiNagykövete és KicsiAttaséi a diplomáciai verseny döntőjére. Feladatuk egy videó film elkészítése, melyben egy neves séffel készítenek el egy magyaros ételt.

Kárpát Zsolt 2022.06.15.

Csirkemell Polpetti

Koksza séf ezúttal ismét olaszos ízekkel kombinál.

Hirdetés