“Koksza” ünnepi receptjei
Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.
Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.
A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.
Készül a megye KicsiNagykövete és KicsiAttaséi a diplomáciai verseny döntőjére. Feladatuk egy videó film elkészítése, melyben egy neves séffel készítenek el egy magyaros ételt.
A panír séfje a chilis bab egyszerűsített változatát mutatja be.
A panír séfje egy könnyű desszertet hoz el nekünk.
Koksza séf ezúttal ismét olaszos ízekkel kombinál.
Koksza séf most egy olyan pizzát mutat nekünk, amely szinte gyorsabban elkészül, mint a fagyasztott.
A Koksza séf egy hamisítatlan édesvízi halból, harcsából készít el egy ízletes fogást.
A tavasz beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Családi és baráti programnak is kiváló választás a kerti sütögetés, amely mára eszközeiben és alapanyagaiban is túlmutat az egyszerű nyársboton és a grillkolbászokon.