Címke: Főzőműsor
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.08.10.

Sertéskaraj Budapest raguval 

A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.

Kárpát Zsolt 2023.07.27.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Chilis bab

Egy népszerű étel pofonegyszerű változatának elkészítését mutatja meg nekünk Koksza séf. A fogást a szabadban, akár bográcsban is megfőzhetjük. Aki pedig még jobban fel akarja dobni ezt a klasszikus ételt, tekerje a chilis babot friss zöldségekkel együtt tortilla lapba.

Kárpát Zsolt 2023.06.29.

Panír premier: „arrabonás” gombás melegszendvics

Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Kárpát Zsolt 2023.06.15.

Panír: székelygulyás házi pogácsával

Két igazi nagy klasszikus elkészítését mutatja be a Panír konyhafőnöke. A gulyásnak számtalan változata van, most rendhagyó módon savanyú káposzta teszi tartalmasabbá fogásunkat. Az egytálételünk mellé finom omlós pogácsát is sütünk, ami tökéletesen kiegészíti a főételünket.

Győr+ 2023.05.04.

Panír: Töltött sertésszűz 

A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.

Hirdetés