Címke: Főzőműsor
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.04.

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

A sertésszűz egy igazán hálás húsfajta, mert sokféleképpen és könnyen elkészíthető. Éppen ezért Koksza séf a disznó talán legnemesebb részét tölti meg, sőt baconba tekeri. Kezdés csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Bakonyi harcsa „Koksza” módra

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a Győri Vásárcsarnokban készít el egy ízletes fogást, ami nem más lesz ezúttal, mint a bakonyi harcsa! Bemutató ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Kárpát Zsolt 2023.04.05.

Panír a Vásárcsarnokban

Ahogy arról korábban Híradónk is beszámolt, áprilisban már egyre többféle primőr zöldség jelenik meg a Győri Vásárcsarnokban. Ezt a Panír séfje, Kovacsics „Koksza” István is kihasználja, és a helyszínen mutatja meg, hogy mit érdemes készíteni a friss alapanyagokból.

Kárpát Zsolt 2023.01.31.

Négykezes séfvarázslat Győrben

Felejthetetlen gasztronómiai élmény részesei lehettek mindazok, akik megízlelhették Mészáros Ádám menüsorát. A két Michelin-csillagos séf Győr egyik éttermében, a házigazda konyhafőnökkel közösen készített egy 6 fogásos különleges borvacsorát.

Győr+ 2023.01.20.

2023-ban is folytatódik a Panír

Idén még több külső helyszínt és vendéget ígér Kovacsics „Koksza” István, a Győr+ Televízió Panír című gasztronómiai műsorának séfje.

Győr+ 2022.12.22.

“Koksza” ünnepi receptjei

Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.

Győr+ 2022.10.17.

Hentes tokány parasztos burgonyával

A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.

Hirdetés